Главная » 2013 » Январь » 20 » Încătuşaţi de 53 de poliţişti
11:07
Încătuşaţi de 53 de poliţişti
Patru hoţi au fost la un pas de a face stop cardiac. Totul după ce noaptea trecută au fost prinşi în flagrant de o armată întreagă de poliţişti - 53 la număr. Oamenii legii au tăbărât peste ei imediat ce tinerii mascaţi au pătruns în casa unui om de afaceri din sectorul Buicani al capitalei. Operaţiunea a fost posibilă după o urmărire de cinci luni.




Potrivit viceministrului Ion Bodrug, din grupare făceau parte nouă persoane cu vârste între 20 şi 35 ani originari din Tighina şi Chişinău. Deocamdată oamenii legii au probe pentru a demonstra vinovăţia suspecţilor în trei cazuri de tâlhării, dar bănuiesc şi implicarea lor în zeci de atacuri. Curios este faptul că membrii grupării erau dirijaţi de doi puşcăriaşi. Suspecţii dădeau lovitura în locuinţele în care ştiau exact că sunt bani mari.

În urma percheziţiilor poliţia a ridicat cagule, mănuşi, două pistoale deţinute ilegal, brăţări de plastic pentru imobilizarea victimelor şi o legitimaţie falsă de poliţist. Acum suspecţii sunt reţinuţi pentru 72 de ore şi riscă până la 15 ani de puşcărie. 
Просмотров: 1079 | Добавил: dionarju666 | Теги: retinere, hoti, politisti | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]