Главная » 2012 » Август » 4 » În Moldova şi agenţii SIS iau ţeapă
22:16
În Moldova şi agenţii SIS iau ţeapă
În Moldova şi ofiţerii SIS pot lua ţeapă. Câţiva agenţi ai Serviciului de Informaţii şi Securitate susţin că au plătit mii de euro pentru a cumpăra apartamente ca, într-un final, să rămână fără bani şi fără locuinţe. Aceştia se plâng că au fost înşelaţi de comunistul Artur Reşetnicov, care atunci când era şef la SIS, le-ar fi promis ofiţerilor că le va rezolva problema spaţiului locativ. Cazul este investigat de ministerul de Interne, CCCEC şi Procuratura Anticorupţie.

În octombrie 2007, pe o suprafaţă de un hectar a început construcţia a cinci blocuri. Aici trebuiau să locuiască deja 220 de agenţii SIS.





Bărbatul, care din motive lesne de înţeles a cerut să rămână în anonimat, este doar unul dintre angajaţii SIS care susţin că au fost înşelaţi. Agenţii de la Securitate susţin că victimele ar fi investit deja 27 de milioane de lei în viitoarele locuinţe. Potrivit contractelor, aceştia trebuiau să se mute în casă nouă în septembrie 2011. Până acum, însă, nu au fost executate decât jumătate din lucrările de construcţie.

De o jumătate de an paznicul este unicul om care are grijă de şantier. Întâmplător, sau nu casa fostului şef de la SIS a fost construită exact în perioada în care Artur Reşetnicov a dat start lucrărilor de pe şantierul în care au investit subalternii săi.

Astfel, agenţii de Securitate au ajuns să-şi caute dreptate la poliţie.

Solicitat de Jurnal TV, fostul şef de la SIS, Artur Reşetnicov, a refuzat categoric să ofere un interviu pe marginea acestui caz.
Просмотров: 1006 | Добавил: dionarju | Теги: agentii, Moldova, teapa, Sis | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]