Главная » 2013 » Август » 14 » Heroină comercializată în stradă
12:39
Heroină comercializată în stradă
Poliţiştii au reţinut o grupare criminală specializată în trafic de droguri. Doi dintre indivizi au fost puşi la pământ de ofiţerii antidrog în timp ce încercau să comercializeze 2 grame de heroină unui bărbat. Pentru un gram de narcotice, suspecţii încasau 2400 de lei. 



Bănuiţii reţinuţi în flagrant au vârste de 25 şi 31 de ani. Unul dintre ei a fost anterior condamnat pentru furt şi tâlhării. Oamenii legii au pus mâna şi pe capul reţelei de traficanţi care s-a dovedit a fi un bărbat de 43 de ani. Când l-au reţinut, au găsit asupra sa 6 grame de heroină. Totodată, poliţiştii au arestat doi complici, de 31 şi 34 de ani. Aceştia cumpărau droguri de la organizatorul reţelei şi le realizau în cartierul Poşta Veche. Nu este clar, deocamdată, cât au reuşit să câştige indivizii din afacerea cu heroină.

Cânepa creştea în sere, special închiriate pentru asta. Cel implicat în afacere s-a dovedit a fi un bărbat de 26 de ani din satul Boşcana, raionul Criuleni. 
Просмотров: 855 | Добавил: dionarju666 | Теги: Boşcana, flagrant, Heroină, droguri, Grupare criminală, antidrog, Criuleni | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]