Главная » 2011 » Июль » 20 » Grupare criminala anihilata de Politie.
18:16
Grupare criminala anihilata de Politie.

O operatiune planificata de politie timp de o luna a dat ieri roade. Oamenii legii au retinut 7 presupusi infractori care ar fi comis 7 jafuri armate si talharii. Din profitul obtinut in urma acestor atacaturi, 4 dintre suspecti si-au luat masini de lux



Atacurile, intre care 5 jafuri armate in capitala si 2 talharii in Ungheni, au fost comise in lunile aprilie si mai. Politia spune ca indivizii atacau, in special, casele de schimb valutar si cazinourile. Dupa ce au pus la cap toate detaliile si probele, oamenii legii au inceput sa dea de urmele suspectilor. Astfel, dupa o documentare de mai bine de o luna, politistii au trecut la marea retinere care s-a produs ieri in capitala.

In timpul perchezitiilor, in apartamentele inchiriate de suspecti a fost gasit un pistol mulaj si altul cu gaze, o arma de vanatoare, bijuterii si telefoane mobile. Politia spune in urma atacurilor, suspectii au prejudiciat victimele cu aproape un milion de lei. Cu acesti bani, 4 dintre suspecti si-au cumparat masini de lux. In unul dintre autoturisme, au fost gasite mai multe obiecte cu care suspectii agresau victimele.

Suspectii au fost retinuti si sunt cercetati pentru jaf. Acestia au varste cuprinse intre 20 si 30 de ani si sunt originari din raionul Hancesti si Dubasari.

Просмотров: 780 | Добавил: kiko2009 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]