Главная » 2012 » Ноябрь » 7 » Focuri de arma lângă o cafenea din sectorul Buiucani al capitalei!
00:04
Focuri de arma lângă o cafenea din sectorul Buiucani al capitalei!
Agenţia «INFOTAG» transmite cu referire la datele Comisariatului General de Poliţie Chişinău că în seara respectivă o patrulă de poliţie a vizitat localul, fiind chemată de administraţia acestuia, pentru a potoli un conflict iscat între patru tinere şi o companie de bărbaţi. Trei femei aflate în stare de ebrietate şi care aveau un comportament provocator chiar şi atunci când veniseră poliţiştii, au fost duse la sector pentru întocmirea unui proces-verbal. După miezul nopţii, când bărbaţii care se certaseră cu tinerele începuseră să iasă din local, asupra acestora s-a tras de cinci ori dintr-un automobil. Incidentul nu a făcut victime, iar lângă cafenea au fost găsite cinci gloanţe de la o armă de tip automat şi un automobil deteriorat, eventual, lovit de Mercedes.   





Poliţia a reţinut trei bărbaţi, suspectaţi că au tras focuri de armă, noaptea trecută, în sectorul Buiucani al capitalei. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Se presupune că bărbaţii au sărit în apărarea unor tinere. Acestea şi-au chemat prietenii în ajutor după ce au provocat un adevărat scandal într-un local de pe stada Vasile Lupu.

Incidentul s-a produs aproximativ la ora nouă, seara, fiind provocat de patru tinere ce chefuiau într-un local. Potrivit poliţiei, cel mai probabil, aceste erau în stare de ebrietate şi s-au luat la ceartă cu câţiva bărbaţi de la masa vecină. Conflictul i-a dereminat pe chelneri să apeleze poliţia. Veniţi la faţa locului, oamenii legii au decis să însoţească la comisariat trei, din cele patru fete. Puţin după miezul nopţii, o maşină de lux, marca Mercedes, a parcat în apropierea localului. Trei persoane se aflau în automobil. Indivizii au tras cinci focuri în aer şi au fugit, fapt confirmat şi de martori.

După ce au băgat frica în vecini, bărbaţii au urcat în Mercedes şi au dat bir cu fugiţii. Doar că s-au oprit într-un gard.

Proprietarul maşinii a fost identificat deja.

Ulterior, Jommir ne-a informat că poliţia a reţinut trei suspecţi, iclusiv proprietarul Mercedes-ului. Oamenii legii au pornit o cauză penală pentru huliganism. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, bărbaţii riscă puşcărie de până la 5 ani, sau amenzi de până la 20 de mii de lei.
Просмотров: 1436 | Добавил: dionarju666 | Теги: sectorul Buiucani al capitalei, lcafenea, Focuri de arma | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]