Главная » 2013 » Август » 30 » Focuri de armă în capitală; Femeie grav rănită, descoperită în mașină
13:20
Focuri de armă în capitală; Femeie grav rănită, descoperită în mașină
Descoperire șocantă în automobilul unui șofer. Acesta transporta prin capitală o femeie grav rănită, pe care ar fi intenționat să o incendieze.

Totul s-a descoperit în urma unui control de rutină prin capitală. Agenții de patrulare din cadrul INP l-au somat să oprească, după ce au auzit un strigăt de ajutor din mașină. Pentru că șoferul nu s-a conformat, aceștia au continuat să-l urmărească.






În timpul urmăririi prin capitală, bărbatul a tras câteva focuri de armă și a avariat opt mașini, dintre care trei mașini de poliție. Și polițiștii au tras focuri de armă în aer, iar pentru că, individul nu se oprea, au țintit în roțile mașinii.

Deoarece nu reușea să scape de poliție, bărbatul și-a lăsat mașina lângă Gara de Sud și a încercat să fugă.

Aici polițiștii au descoperit în mașină o femeie care era grav rănită. Se pare că infractorul intenționa să-i dea foc. Victima a fost transportată de urgență la spital.

Oamenii legii au reținut și șoferul.  Acesta deja a fost identificat și transportat la Inspectoratul de poliție din sectorul Centru al capitalei.


Просмотров: 934 | Добавил: dionarju666 | Теги: urmarire, injughiat, politisti, Focuri de armă, capitală | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]