Главная » 2012 » Август » 9 » Flagrant în centrul capitalei
02:34
Flagrant în centrul capitalei
Reţinere în flagrant chiar în centrul capitalei. Un tânăr a fost încătuşat ziua în amiaza mare de către ofiţerii de la Crima Organizată. Este suspectat că şi-ar fi şantajat o prietenă. A ameninţat-o că va posta imagini compromiţătoare cu ea pe reţelele de socializare. Teroarea a durat un an. De frică, fata i-a dat 800 de euro. Astăzi, suspectul a ajuns pe mâna poliţiei.





Suspectul şi victima erau prieteni, ambii fiind originari din raionul Străşeni. Coşmarul tinerii a început acum un an. Atunci, individul i-a spus că ar avea imagini video în care aceasta este surprinsă în ipostaze compromiţătoare, în compania unui bărbat. Sub pretextul că va face public înregistrările, bănuitul a cerut şi a primit 500 de euro. Astăzi, s-au întâlnit din nou la o terasă din centrul capitalei. Fata i-a adus încă 300 de euro. Doar că, ofiţerii de la Direcţia Combaterea Crimei Organizate îl aşteptau să-l încătuşeze. Individul a refuzat să vorbească cu echipa Jurnal TV.

În schimb, fata recunoaşte că i-a dat bani, doar ca să scape de el. Totuşi, tânăra nu crede că ar exista imagini video în care ea ar întreţine relaţii sexuale.

Suspectul are 29 de ani. A fost reţinut de oamenii legii pentru 72 de ore. Anterior, a fost judecat pentru furt, deposedare de bunuri în proporţii deosebit de mari, dar şi pentru comercializarea drogurilor. De această dată, s-a ales cu un dosar penal pentru şantaj. Riscă să stea după gratii până la 10 ani. Cazul este investigat de poliţie.
Просмотров: 965 | Добавил: dionarju | Теги: capitalei, centrul, flagrant | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]