Главная » 2011 » Июль » 9 » Fabrica de droguri in plina capitala. Trei traficanti au fost retinuti de politie
00:39
Fabrica de droguri in plina capitala. Trei traficanti au fost retinuti de politie
j

Politia a retinut trei barbati care ar fi preparat mai multe tipuri de droguri si le-ar fi vandut pe piata interna. Toti sunt consumatori de droguri si cu antecedente penale.




Politia sustine ca cei trei barbati banuiti de fabricare a drogurilor au fost filati timp de o luna. In operatiunea de retinere au fost implicati procurori, ofiteri de politie si din regimentul Scut. Suspectii erau, potrivit politiei, consumatori de droguri si fusesera anterior judecati pentru talharii, furturi si pastrare de narcotice. La domiciliul din Chisinau al unuia dintre ei a fost descoperit un mini-laborator si precursori pentru prepararea drogurilor sintetice.

Oamenii legii au ridicat pastile psihotrope "Diazepam”, iod cristalizat si acid pentru preparea opiumului. Daca le-ar fi vandut,  gruparea ar fi luat pe droguri in jur de 500 de mii de lei, afirma oamenii legii. Politia sustine ca unul dintre cei retinuti era conducatorul gruparii, are 30 de ani si ar fi cunoscut in lumea interlopa sub numele Dan. Ceilalti doi ar avea de asemenea notorietate in acelasi mediu sub numele de Dasca si Buratino. Toti sunt in prezent in arest, iar capul gruparii risca 15 ani de inchisoare.

Просмотров: 1046 | Добавил: kiko2009 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]