Главная » 2012 » Сентябрь » 16 » Evaziuni de 11 milioane
01:24
Evaziuni de 11 milioane
Două grupări criminale au prejudiciat bugetul de stat cu peste 11 milioane de lei. Schemele au fost puse la cale de directorii mai multor companii, care vindeau mărfuri de contrabandă şi se eschivau de la plata impozitelor. Până acum poliţia a reţinut nouă din cei 29 de membri ai reţelelor.




Zeci de flagrante în toată ţara


Postul de televiziune Jurnal TV a surprins ultima operaţiune a ofiţerilor de la Fulger. Acum două zile, în centrul capitalei au reţinut în flagrant trei bărbaţi. Din imagini era clar că oamenii legii au găsit în maşinile lor sume exorbitante. Atunci Ministerul de Interne a refuzat categoric să ofere detalii pe marginea reţinerilor. Poliţia a rupt tăcerea abia după difuzarea reportajului Jurnal TV.

Bărbaţii reţinuţi atunci în centrul capitalei, 3 la număr, dar şi alţi 6 fac parte dintr-o grupare specializată în spălare de bani. Ei aduceau marfă de contrabandă şi o puneau în vânzare fără să plătească un banuţ statului. Cele două grupări au fost urmărite timp de şapte luni, iar pe ultima sută de metri ofiţerii Antifraudă au efectuat peste 60 de percheziţii. Au adunat peste 200 kilograme de documente, facturi şi ştampile.

În total din cele două grupări criminale fac parte 29 de membri. Poliţiştii sunt deja pe urmele lor şi nu exclud că în zilele următoare vor avea loc reţineri. Procuratura a pornit deja trei cauze penale pentru evaziune fiscală şi spălare de bani.
Просмотров: 1200 | Добавил: dionarju | Теги: grupări criminale, Mafia | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]