Главная » 2012 » Сентябрь » 19 » Dragoste cu bâta
20:55
Dragoste cu bâta

O minoră de 13 ani şi-a bătut cu bestialitate fostul iubit pentru că o părăsise. Adolescenta a avut şi complici - câţiva prieteni. Aceştia au obligat tânărul să ceară scuze tinerei într-un mod mai puţin obişnuit - sărutându-i picioarele. Scenele de o violenţă sălbatică au fost filmate chiar de către agresori, apoi postate pe o reţea de socializare http://vk.com/id150191044.






Potrivit poliţiei violenţele au avut loc în satul Cunicea, raionul Floreşti. Băiatul a fost bătut şi umilit pentru că şi-ar fi părăsit iubita pentru o altă adolescentă.

Din imagini se aude cum minora înjură victima, îndemnând prietenii să-l maltrateze.

Înregistrarea care s-a vrut a fi o lecţie pentru băieţii infideli, a ajuns să fie probă în cadrul unei anchete a poliţiei ruse. Oamenii legii au stabilit că instigatoarea este o adolescentă de 13 ani care s-a stabilit cu traiul în regiunea Tula, împreună cu tatăl ei. De ceva timp, însă, a revenit lîn satul natal, unde a şi pus la cale violenţele. Solicitat de Jurnal TV, comisarul de la Floreşti a declrat că s-a autosesizat pe marginea acestui caz. La faţa locului a fost trimisă o echipă operativă pentru a investiga incidentul.
Просмотров: 1344 | Добавил: dionarju | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]