Главная » 2011 » Июль » 9 » Criminalul din Moldova prins in Bucuresti, probabil a fost implicat in atentatul asupra lui Igor Turcanu de la Chisinau
00:28
Criminalul din Moldova prins in Bucuresti, probabil a fost implicat in atentatul asupra lui Igor Turcanu de la Chisinau

Asasinul din Moldova n-ar fi strain si de un alt caz rasunator. Gruparea, al carui adjunct este, ar fi implicata in lichidarea lui Igor Turcan, seful Federatiei de Tenis de la Chisinau, care a sarit in aer cu masina luna trecuta.




Si victima, si ucigasul cu sange rece se invarteau in lumea afacerilor dubioase cu tigari.

 

Procurorii de la Parchetul General au incercat sa afle cat mai multe de la Robert Girleanu, zis Gaspadin, despre triplul asasinat pe care l-ar fi comis in 2000 langa Chisinau. Chiar de ziua lui de nastere.

 

"Sunt nevinovat, e o facatura a autoritatilor moldovene", a declarat suspectul.

 

In varsta de 34 de ani, Girleanu este banuit ca ar fi mana dreapta a liderului unei grupari mafiote, care si-ar fi stabilit cartierul general in Romania.

 

Jafuri, talharii, recuperari pe intreg teritoriul Europei ar fi doar cateva dintre "specializarile" indivizilor care, pentru a-si mentine suprematia, nu s-ar da in laturi de la reglarile de conturi dintre cele mai infioratoare.

 

De pilda, asasinarea sefului Federatiei de tenis cu o masina capcana. Asasinii au declansat explozia de la distanta, prin telecomanda.

 

Un atentat pus la cale, din cate se pare, din cauza datoriilor de sute de mii de euro pe care Igor Turcan le-ar fi avut din pricina afacerilor cu tigari.

 

Coincidenta sau nu, tot in afaceri cu tigari a fost implicat si Girleanu, care a pus pe picioare cea mai mare retea de contrabandisti de la noi. O conducea de la Iasi, unde se stabilise cu familia din 2002.

 

Indicii importante ar putea oferi si sotia lui Girleanu, care nu a fost marti la adresa la care locuieste cu cei doi copii.

Просмотров: 1349 | Добавил: kiko2009 | Рейтинг: 3.7/3
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]