Главная » 2011 » Август » 19 » CRIME TERIFIANTE la Botanica! Un barbat si o femeie au fost omorati la cateva strazi distanta
00:36
CRIME TERIFIANTE la Botanica! Un barbat si o femeie au fost omorati la cateva strazi distanta

Se-ntampla in Chisinau in plina zi. Doua persoane au fost gasite omorate in sectorul Botanica din capitala. Desi nu exista nicio legatura intre aceste crime, ambele au fost savarsite cam la aceeasi ora si la o distanta de cateva strazi.

                                                   


Prima crima s-a produs in jurul orei 16, pe strada Muncesti. O femeie in virsta 35 de ani a fost gasita intr-o balta de singe cu o rana in abdomen chiar langa usa apartamentului sau. Inca nu se stie sigur daca aceasta a fost impuscata sau injunghiata cu un cutit in abdomen. Ea a fost gasita moarta langa usa apartamentului sau. Politia spune ca deocamdata nu are niciun suspect, insa Silviu Musuc, seful politiei municipale, a declarat ca o sa ia toate masurile necesare pentru a descoperi cine se face vinovat de crima.

La putin timp dupa asta, politia a fost alertata din nou. Pe strada Titulescu, tot in sectorul Botanica a fost gasit cadavrul unui tanar de 28 de ani. Acesta a fost omorat cu cateva lovituri de cutit in inima.

 

Vecinii spun ca el a fost injunghiat de concubinul surorii sale, chiar in prezenta ei. Fiica femeii, de aproape 7 ani, se juca in curte in timpul crimei. Potrivit politiei este o simpla coincidenta ca ambele crime sunt atat de aprope una de alta.

Suspectul a fost retinut si risca sa fie condamnat pentru omor intentionat.

Просмотров: 776 | Добавил: kiko2009 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]