Главная » 2011 » Апрель » 4 » Crima sau suicid? Rudele tinerilor de la Nisporeni, gasiti impuscati, nu cred in versiunea anchetei
14:20
Crima sau suicid? Rudele tinerilor de la Nisporeni, gasiti impuscati, nu cred in versiunea anchetei


Tanarul din Nisporeni, care a fost gasit impuscat impreuna cu amanta sa in padurea de la Seliste, a fost condus astazi pe ultimul drum. Informatia ca Ion Marian s-ar fi sinucis l-a determinat pe preotul din sat sa refuze sa-i oficieze slujba. Parintii baiatului, care nu au dorit sa vorbeasca cu presa, spun ca asteapta rezultatele anchetei.

Rudele si prietenii tanarului nu pot sa creada ca acesta si-a ucis amanta si apoi s-a impuscat. Mai ales ca Ion, care avea acasa sotie si un copil, nu ascundea relatia de jumatate de an, cu fata din Seliste. Sotia sa, care astazi era coplesita de durere, stia si tolera infidelitatea sotului.

Si apropiatii fetei cred ca cei doi au fost ucisi.

Astazi fata a fost adusa acasa de la morga. Nadjeda Cojocaru, care pe 16 aprilie urma sa implineasca 20 de ani, a fost imbracata in rochie de mireasa. Nadejda va fi inmormantata maine deoarece abia astazi mama ei urmeaza sa ajunga acasa din Italia.

Cei doi tineri din Nisporeni au fost gasiti morti luni, intr-o masina. Acasa la baiat a fost gasit un biletel de adio, in care acesta scria ca-si va pune capat zileleor si ca aceasta decizie a luat-o impreuna cu iubita sa. Potrivit procuraturii, tanarul ar fi tras un glonte in fata si apoi s-ar fi sinucis cu arma pe care o avea de la banca, unde lucra ca agent de paza.
Просмотров: 1407 | Добавил: kiko2009 | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]