Главная » 2012 » Ноябрь » 12 » Crima oribila in Chisinau! O tânără din sectorul Buiucani al capitalei găsită moartă în baia din apartamentul său
22:27
Crima oribila in Chisinau! O tânără din sectorul Buiucani al capitalei găsită moartă în baia din apartamentul său
O dansatoare de 27 de ani a fost înjunghiată mortal în propriul apartament. Cadavrul a fost descoperit de poliţie. Oamenii legii au fost alertaţi de tatăl tinerei. Fiind peste hotare, bărbatul era îngrijorat că fiica nu-i răspundea la telefon. Crima s-a produs acum patru zile. Poliţia, a facut anunţul abia astăzi, după reţinerea a doi suspecţi.





Fata a fost înjunghiată de mai multe ori. Cel mai probabil, tânără a murit în chinuri groaznice. Poliţiştii afirmă că au găsit victima, într-o baltă de sânge, în camera de baie. La scurt timp de la descoperirea cadavrului, oamenii legii au arestat doi suspecţi. Unul ar fi comis crima, iar altul l-a ajutat să şteargă urmele. În timpul reţinerii unul dintre ei a tras în poliţişti dintr-o armă deţinută ilegal. Până la urmă, indivizii şi-au recunoscut vina. Presupusul icigaş este administratorul unui club de noapte din capitală.

La domiciliul unei cunoştinţe de-a suspecţilor s-au depistat lucruri furate din casa victimei: bijuterii din aur şi o geantă. Asasinul de 34 de ani susţine că a omorât-o pe tânără pentru că aceasta îi datora 5 mii de euro. Complicele, în vârstă de 50 de ani, a fost condamnat, anterior, pentru crime deosebit de grave. Acum indivizii riscă închisoare de la 12, până la 20 de ani, sau chiar detenţie pe viaţă. Tânăra era dansatoare, fiind cunoscută şi pentru experienţa ei de fotomodel. La fel se prespune că a fost titulara unui concurs de frumuseţe.
Просмотров: 1697 | Добавил: dionarju666 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]