Главная » 2012 » Январь » 2 » CRIMA odioasa. Un barbat a fost ars de viu intr-o casa din Criuleni
02:56
CRIMA odioasa. Un barbat a fost ars de viu intr-o casa din Criuleni

Crima odioasa la Criuleni comisa in ultima zi a anului 2011. Un barbat a fost legat la maini si picioare, dupa care i s-a dat foc, in casa in care locuia. Ramasitele carbonizate au fost descoperite de vecini, care au chemat pompierii. Politia sustine ca barbatul a fost incendiat intentionat si ca un suspect a fost deja retinut.

Barbatul in varsta de 56 de ani locuia singur in locuinta surorii sale. Acesta lucra in calitate de actor la Casa de cultura din localitate. Vecinii povestesc ca au simtit ieri dimineata miros de fum, insa si-au dat seama prea tarziu ca ardea casa vecina. Oamenii povestesc ingroziti despre ce au gasit cand au intrat in locuinta.  


Vecinii spun ca in seara tragediei barbatul ar fi avut oaspeti, iar in locuinta ar fi ramas urme ca acolo s-ar fi consumat alcool. Potrivit vicecomisarului raionului Criuleni, politia a retinut un suspect. Este vorba despre un barbat anterior judecat. Politia insa nu divulga alte detalii invocand secretul anchetei. Daca va fi gasit vinovat suspectul risca ani grei de inchisoare.

Просмотров: 1087 | Добавил: kiko2009 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]