Главная » 2013 » Октябрь » 12 » Complicii lui „Patron”, în vizor
00:32
Complicii lui „Patron”, în vizor
Materie primă pentru contrafacerea ţigărilor, arme şi muniţii ilegale, cartuşe de luptă, dar şi legitimaţii de la Interpol- toate au fost găsite de poliţişti în casele membrilor grupării criminale condusă de aşa-zisul hoţ în lege Patron. 





La sfârşitul lunii septembrie, oamenii legii anunţau că l-au reţinut pe Ivan Guşan, alias Patron, în România, unde dirija o grupare criminală specializată în contrabandă cu ţigări în proporţii deosebit de mari. Săptămâna trecută poliţia a început să-i caute pe complicii lui de pe teritoriul Republicii Moldova. Astfel, au fost organizate 48 de percheziţii în municipiul Chişinău, dar şi în unele raioane. În timpul verificărilor, în maşinile şi casele suspecţilor s-a găsit materie primă pentru contrafacerea ţigărilor, dar şi arme de foc, revolvere, arme de vânătoare şi legitimaţii Interpol false. Oamenii legii continuă căutările persoanelor suspectate în acest caz.

Просмотров: 1340 | Добавил: dionarju666 | Теги: în vizor, Ivan Guşan, Complicii, alias Patron, contrafacerea ţigărilor | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]