Главная » 2012 » Сентябрь » 17 » Chişinău - raiul plăcerilor sexuale
22:15
Chişinău - raiul plăcerilor sexuale
Nopţile de plăcere sunt mai ieftine la Chişinău, decât în orice altă capitală europeană. Preţurile de cel puţin 3 ori mai mici atrag ca mierea mii de străini şi fac ca turismul sexual să înflorească. O demonstrează şi dezvoltarea site-urilor specializate în găsirea unor dame de companie, dar şi numărul tot mai mare al anunţurilor de prestare a serviciilor sexuale plasate pe internet. Subiectul a ajuns şi în vizorul presei de la Bucureşti, care scrie că tot mai mulți români cu bani și chef de distracție trec granița.



Cei mai curajoşi contactează direct fetele de companie, la telefon. Numerele pot fi găsite uşor pe site-uri specializate în plasarea anunţurilor. O oră de sex costă de la 200 de lei în sus. Masajul erotic îi stoarce pe cei care aleg acest serviciu de 50 de euro pe oră. Negocierile, însă, sunt purtate de multe ori cu proxeneţii.

Serviciile nu se opresc aici.

La un alt număr de telefon aflăm că banii clientului dictează orice regulă.

Unele site-uri lucrează în exclusivitate pentru străini şi sunt specializate în oferirea serviciilor de escortă. Damele de companie sunt doar pentru "gentlemeni sofisticaţi". Aceştia sunt îndemnaţi să nu se grăbească, întrucât nu aleg o pizza, ci un serviciu care nu se livrează în 30 de minute.

Am completat formularul, solicitând o întâlnire pentru a doua zi, dar nu am primit deocamdată niciun răspuns. Tinerele moldovence promit plăceri de neuitat atât pe site-uri din ţară, cât şi pe unele internaţionale care au secţiune pentru Moldova. Solicitat de Jurnal TV, ofiţerul de presă al Comisariatului general de poliţie a declarat că oamenii legii monitorizează aceste site-uri, dar nu pot interveni decât dacă au dovezi. Precizăm că acum trei luni, deputaţii au votat în prima lectură un proiect de lege care prevede amenzi de şase mii de lei pentru cei care apelează la serviciile prostituatelor. În prezent, practicarea prostituţiei în Moldova se pedepseşte contravenţional cu o amendă de până la 200 de lei, iar proxenetismul se pedepseşte cu maximum 16 mii de lei amendă sau închisoare de până la 5 ani.
Просмотров: 2099 | Добавил: dionarju | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]