Главная » 2013 » Сентябрь » 26 » Celebru interpret italian, Saro Salemi, a fost găsit spânzurat, în această dimineaţă, într-un parc din sectorul Buiucani al capitalei.
14:31
Celebru interpret italian, Saro Salemi, a fost găsit spânzurat, în această dimineaţă, într-un parc din sectorul Buiucani al capitalei.


Italianul gasit spanzurat ieri intr-o padure din sectorul Buiucani al capitalei se numeste Rosario Salemi si era un cunoscut artist si un prosper om de afaceri. Ca interpret si compozitor evolua cu numele de scena Saro Salemi si a distribuit sute de mii de CD-uri.
Cu doar o zi inainte de gestul sinucigas al lui Saro Salemi, masina concubinei acestuia a luat foc.



Seful Inspectoratului de Politie al sectorului Buiucani, Grigore Copiimulti, a confirmat pentru Pro TV informatiile.

Rosario Salemi locuia in Chisinau de mai multi ani, administra trei afaceri si a fondat altele cinci, în diferite domenii – metalurgie, investitii, imobiliare, cultura.

Potrivit VIP Magazin, in 2010 Rosario Salemi a lansat proiectul "Business Gate". Programul are misiunea de a servi drept platforma de acces a businessului italian pe pietele CSI, prin Moldova. Asociatia „Business Gate” întruneste peste 1 mln. de antreprenori italieni, confederatii de industrii italiene, reprezentanti ai administratiei publice locale etc.

Ca interpret si compozitor evoluea cu numele de scena Saro Salemi si a distribuit sute de mii de CD-uri. Ba mai mult, Saro Salemi a filmat si un videoclip la Chisinau. In productie apare si fiica acestuia, Julia.

Просмотров: 1524 | Добавил: dionarju666 | Теги: artist, Italian, sinucidere, om de afaceri, buiucani, spanzurat, saro salemi | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]