Главная » 2012 » Январь » 12 » CAMERE DE SUPRAVEGHERE! Filmati in timp ce lovesc cu bestialitate o casierita! Atac talharesc la Hancesti
16:36
CAMERE DE SUPRAVEGHERE! Filmati in timp ce lovesc cu bestialitate o casierita! Atac talharesc la Hancesti

Au intrat intr-un cazinou si au snopit in batai o casierita. Este vorba despre trei tineri mascati care au comis un atac talharesc intr-un cazinou din Hancesti. Acestia au reusit sa fure 2500 de lei si doua telefoane mobile. Infractorii au fost retinuti de politisti.


Incidentul a avut loc la mijlocul lunii decembrie intr-un cazinou din Hancesti. Din imaginile filmate de camerele de supraveghere se vede cum agresorii ataca casierita lovind-o de mai multe ori cu pumnii si picioarele.

In timp ce femeia sta imobilizata, hotii incearca sa fure tot ce gasesc. Acestia au reusit sa sustraga 2500 de lei si doua telefoane mobile. Politia precizeaza ca unul din atacatori este minor si are 17 ani.

In urma loviturilor primite casierita a fost internata in spital cu o contuzie si comotie cerebrala.

In luna octombrie a anului trecut a mai avut loc un atac de acest gen intr-un cazinou din Chisinau. Atunci un barbat a batut cu bestialitate o casierita cu pumnii si piciorele in cap.

Просмотров: 787 | Добавил: kiko2009 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]