Главная » 2012 » Август » 11 » Bilantul victimelor accidentului de la Ungheni se ridica la 11!
15:26
Bilantul victimelor accidentului de la Ungheni se ridica la 11!
Încă o persoană în urma tragicului accident produs ieri la Morenii Noi a murit. Este vorba de o femeie în vârstă de 49 de ani. Alţi şapte răniţi, dintre care patru minori, au fost aduşi în instituţiile medicale din capitală. Printre ele se numără şi fiica primarului localităţii, care şi-a pierdut viaţa. Celelalte 32 de victime rămân internate în spitalul din Ungheni. Guvernul a oferit fiecărei familii câte zece mii lei, pentru organizarea funeraliilor. Între timp, supravieţuitorii îşi amintesc cu groază de coşmarul prin care au trecut şi de momentul în care au deschis ochii.










La Centrul mamei şi al copilului din Chişinău au fost transportaţi patru copii cu vârste cuprinse între 10 şi 16 ani. Doi fraţi, o fetiţă şi un băiat plecau cu bunica lor la piaţa din Ungheni. În urma accidentului, însă, bunica a murit, iar ei au ajuns în stare gravă la spital. Întrucât părinţii lor urmează să vină din Rusia, alături de ei veghează o prietenă de familie.

Anastasia Radievici nu a închis un ochi toată noaptea. Atât sora ei de 16 ani, cât şi mama au circulat ieri în autocarul morţii.

Ca şi restul victimelor, Anastasia susţine că şoferul avea viteză, dar nu avea frână.

Între timp, ministerul Sănătăţii a trimis un grup de medici profesionişti la spitalul din Ungheni, acolo unde au mai rămas internate 22 de persoane. Statul a alocat şi 400 de mii de lei pentru acoperirea cheltuielilor necesare.

Precizăm că bilanţul morţilor în urma acidentului de ieri se ridică la 11 persoane, iar 40 sunt internate la spital cu diverse traumatisme. Victimele vor fi înmormântate mâine, iar în raionul Ungheni va fi decretată zi de doliu.
Просмотров: 1185 | Добавил: dionarju | Теги: ungheni, tragediei | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 LAndres   (12.08.2012 01:42) [Материал]
trist(( sad

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]