Главная » 2011 » Октябрь » 19 » Batuta fara mila cu pumnii si picioarele in cap! Scene de groaza intr-un cazinou din capitala
20:42
Batuta fara mila cu pumnii si picioarele in cap! Scene de groaza intr-un cazinou din capitala

O casierita a fost batuta cu bestialitate intr-un cazinou din centrul capitalei. La cateva minute dupa ce a intrat in incapere, agresorul s-a aruncat asupra femeii. Individul a lovit-o de cateva ori in cap cu picioarele si cotul, dupa care a furat un laptop si a iesit. Agresorul a fost deja prins de politie. Va avertizam ca imaginile, suprinse de o camera de supraveghere, sunt socante.



Incidentul s-a produs acum o zi, la ora 1 de noapte intr-o sala cu aparate de joc situata pe strada Grenoble. Din imagini se vede cum individul, aflat la un aparat de joc, sare brusc asupra femeii care administra localul si incepe sa o sugrume, dupa care sa o loveasca fara mila.

Dupa ce a inteles ca femeia nu mai poate sa opuna rezistenta, el s-a indreptat spre aparatul de casa. Aici individul a luat laptopul si l-a ascuns in haine, dupa care a mai stricat si o camera de supraveghere. Dupa aceasta el se apropie din nou de femeie, ii fura un lantisor de aur, apoi fuge. La scurt timp, individul se intoarce pentru ca si-a uitat o punga si a vazut-o pe femeia care, intre timp, s-a ridicat in picioare.

Suparat, barbatul o loveste din nou cu putere in cap. Femeia s-a ridicat pentru a doua oara si a apasat pe butonul de alarma. In 3 minute, echipa operativa de la "Bercut" a venit la fata locului si a anutat politia. Femeia a fost dusa de urgenta la spital, avand comotie cerebrala si numeroase vanatai.  Potrivit politiei, ea a fost deja externata.
Intre timp, oamenii legii au stabilit cine este agresorul, iar astazi l-au retinut. Acesta, insa, a refuzat sa vorbeasca cu echipa PRO TV.

Pe langa laptop si lantisorul de aur, suspectul a furat o mie de lei din casa si 500 de lei de la femeie. El este cercetat penal pentru talharie si risca pana la 10 ani de inchisoare.
Просмотров: 853 | Добавил: kiko2009 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]