Главная » 2013 » Март » 11 » Batuta cu bestialitate in noaptea de 8 martie,
16:29
Batuta cu bestialitate in noaptea de 8 martie,

Batuta cu bestialitate in noaptea de 8 martie. O tanara din capitala a ajuns la spital dupa ce a fost lovita cu pumnii si cu picioarele de un necunoscut care a incercat sa o abuzeze sexual. Desi incidentul a avut loc chiar in scara blocului in care locuieste, nimeni dintre vecini nu a reactionat la strigatele fetei. Politia nu are deocamdata niciun suspect.


Mariana povesteste cu oroare despre cele intamplate in noaptea de 8 spre 9 martie. Dupa ce a petrecut cu iubitul si cu prietenii sai in oras, fata se intorcea acasa, pe strada Igor Vieru din sectorul Ciocana al capitalei.

Cand a coborat din taxi era trecut de miezul noptii. Din imaginile surprinse de camera de supraveghere din bloc se vede cum tanara, care are 25 de ani, intra in scara, iar din urma ei si un barbat.

Fata spune ca a incercat sa-l linisteasca, insa acesta ar fi devenit agresiv. Desi vecinii ar fi auzit tipetele ei, nimeni nu a intervenit si nici nu a chemat politia.

Tanara spune ca in acel moment se afla in stare de soc si ca nu-si aminteste fata agresorului. Totusi crede ca barbatul are intre 45 si 50 de ani. Dupa ce a fost batuta cu cruzime, Marina, care in acea seara era singura acasa, l-a sunat pe prietenul ei. Acesta a anuntat ambulanta si politia.

Potrivit medicilor, tanara a suferit fracturi la mandibula si la nas, dar si un traumatism cranio-cerebral. Politia spune ca, deocamdata, nu are niciun suspect.

Просмотров: 855 | Добавил: dionarju666 | Теги: 8 martie, ciocana, bataie | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]