Главная » 2013 » Август » 19 » Bătut până la sânge şi abandonat
00:54
Bătut până la sânge şi abandonat
L-au bătut măr şi l-au lăsat să zacă în mijlocul străzii. Vorbim despre un bărbat de aproximativ 30 de ani, care a fost lovit până la sânge, ziua în amiaza mare, pe strada Calea Ieşilor din capitală. Comercianţii, care vindeau în zonă, spun că victima a fost luată la pumni de alţi 4 indivizi, iar totul s-ar fi întâmplat după ce aceştia au ieşit dintr-un bar din vecinătate.



Altercaţia a avut loc pe strada Calea Ieşilor din capitală. Deşi nu este clar motivul încăierării, martorii spun că totul a început după ce victima şi bătăuşii au ieşit, rând pe rând, dintr-un bar din apropiere. Cel mai probabil, toţi erau în stare de ebrietate.

De aici şi până la bătaie a durat doar câteva clipe.

După ce l-au agresat până la sânge, bătăuşii au dat bir cu fugiţii, însă, nu înainte de a-şi târî victima pe marginea trotuarului.

Bărbatul a zăcut întins pe carosabil preţ de câteva minute, iar la un moment dat a încercat să se ridice, însă, nu i-a reuşit.

Cei care i-au dat o mână de ajutor au fost comercianţii stradali, care i-au acoperit capul tânărului cu frunze de varză. Ulterior, un echipaj de la salvare a transportat victima la spital. Veniţi la faţa locului, oamenii legii au cutreierat barurile din preajmă, dar deocamdată, nu au reuşit să identifice făptaşii. Vânzătorii ambulanţi spun, însă, că în acea zonă deseori se întâmplă asemenea încăierări. Potrivit lor, ultima bătaie ar fi avut loc chiar săptămâna trecută. Atunci a fost agresat un hamal, care lucrează la piaţa de peste drum.

Просмотров: 1428 | Добавил: dionarju666 | Теги: Bătut, Calea Ieşilor, capitală, sânge | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]