Главная » 2013 » Сентябрь » 21 » Bătut de amantul soţiei şi aruncat în portbagajul unei maşini
12:46
Bătut de amantul soţiei şi aruncat în portbagajul unei maşini
Bătut de amantul soţiei şi ascuns în portbagajul unei maşini. Un bărbat din capitală a trecut prin momente de coşmar, după ce a fost luat la pumni de patru indivizi. Totul s-a întâmplat în după amiaza zilei de ieri, iar victima a fost salvată datorită intervenţiei agenţilor de patrulare, care au fost anunţaţi de unii martori ai scenei de violenţă. Doi dintre suspecţi au reuşit, totuşi, să scape şi sunt daţi în căutare. În automobilele bănuiţilor, oamenii legii au găsit câteva pistoale, dintre care unele deţinute ilegal.










Victima se deplasa la volanul unui BMW, atunci când în apropiere de localitatea Tohatin, şoferul a fost forţat să oprească. Câţiva indivizi, care se deplasau în alte două automobile, au blocat drumul şi l-au scos afară din vehicul. L-au bătut şi l-au urcat în portbagajul unui Mercedes. Spre norocul victimei, scena a fost observată de trecători care au anunţat poliţia, aproximativ la ora 16. Imediat, cele două maşini au fost anunţate în căutare. Peste trei ore, agenţii de patrulare i-au găsit pe indivizi pe o stradă din sectorul Ciocana al capitalei. Se aflau în maşinile parcate pe marginea drumului. În timpul reţinerii, doi dintre suspecţi au reuşit să fugă, ameninţând cu o armă. Alţi doi, care s-au dovedit a fi sportivi, au fost reţinuţi.

Bărbatul bătut a fost eliberat de agenţii de patrulare şi transportat la spital. Reprezentantul serviciului de presă de la Urgenţă a refuzat să ofere detalii despre starea de sănătate a victimei, invocând un acord de confidenţialitate semnat între pacient şi instituţie. În această dimineaţă, pe holul secţiei în care este internat bărbatul, se aflau mai multe persoane, care potrivit medicilor, s-ar fi prezentat drept rude. La apariţia echipei Jurnal TV, însă, doi dintre vizitatori au declarat că sunt poliţişti, dar au refuzat să ofere detalii. Au stat de veghe la uşa salonului în care se afla pacientul şi nu au permis jurnaliştiilor să filmeze. Deşi a fost bătut crunt, bărbatul refuză să depună plângere la poliţie. Potrivit unor surse, victima îl cunoaşte pe cel puţin unul dintre presupuşii agresori. Este vorba despre unul dintre fugari. Acesta ar fi avut o aventură cu soţia pacientului. Suspecţii care au reuşit să fugă au fost identificaţi şi sunt daţi în căutare. La rândul lor, indivizii reţinuţi refuză să răspundă la întrebările procurorilor privind motivul scandalului. În cele două maşini au fost descoperite trei pistoale, dintre care două deţinute ilegal. Înarmat era şi unul dintre bărbaţii căutaţi acum de oamenii legii. Cazul este investigat de poliţie şi procuratură. 
Просмотров: 1123 | Добавил: MONTYAGO | Теги: Capitala, amantul, politie, Tohatin, Mercedes, sechestrat, pistoale, indivizi, violenţă | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]