Главная » 2012 » Сентябрь » 19 » Baranov rămâne în detenţie
22:03
Baranov rămâne în detenţie
Acuzat de furtul a două maşini şi agresarea unei persoane, fostul poliţist Radu Baranov, ar putea ieşi din nou uscat din apă. Avocatul său susţine că, de fapt, Baranov ar fi victima unor escroci. La rândul lor, procurorii nu mai insistă. Au refuzat să ofere detalii, dar au precizat că în dosarul campionului european la lupte universale au apărut circumstanţe noi.




În cătuşe şi escortat de poliţişti, triplul campion European la lupte universale, a apărut în faţa instanţei în hainele în care a reprezentat Republica Moldova la competiţiile internaţionale. Judecătorii nu au fost impresionaţi - l-au trimis după gratii pentru 10 zile.

Baranov a fost arestat fiind suspectat că, împreună cu încă patru persoane, a bătut un bărbat, l-a ameninţat cu o armă şi i-a furat automobilul. Incidentul s-a produs în raionul Hânceşti. Cu o oră mai devreme, însă, într-o altă localitate din acelaşi raion, Baranov, ar mai fi furat o maşină. Deşi au refuzat categoric să ofere un interviu, procurorii din Hânceşti, susţin că pe parcursul urmăririi penale au fost stabilite noi circumstanţe. Avocatul inculpatului precizează, că Baranov nu a furat nicio maşină.

Avocatul susţine că părţile vătămate în acest dosar şi-au retras plângerile şi au recunoscut în faţa anchetatorilor că maşinile erau întradevăr proprietatea sportivului. Radu Baranov mai este suspectat de comiterea unor infracţiuni în raionul Ungheni. Împreună cu doi complici, acesta ar fi dobândit prin abuz de încredere un deltaplan şi o remorcă. Şi în acest caz, Baranov se declară nevinovat. Triplu Campion European la lupte universale, Baranov, a ajuns în atenţia presei după ce acum un an şi jumătate şi-a demonstrat talentul de boxer, lovind cu bestialitate un tânăr în comisariatul de la Ungheni. Incidentul a fost surprins de camere de supraveghere montate în interior. A fost amendat cu 1600 de lei. Ulterior, Ministrul de Interne l-a demis pentru discreditarea imaginei poliţiei, dar Baranov a mers în instanţă. Deşi a trecut deja un an şi jumătate procesul de judecată continuă.
Просмотров: 811 | Добавил: dionarju | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]