Главная » 2011 » Февраль » 22 » Bani-pe-Net 1. CÎŢI BANI POT SĂ FAC PRIN PTC?
00:54
Bani-pe-Net 1. CÎŢI BANI POT SĂ FAC PRIN PTC?

Bine ai venit!  Daca esti la inceput de drum in lumea banilor pe internet, sa stii ca nu esti departe de mine....Eu la fel abia am inceput, dar m-am convins ca cu putina rabdare si timp chiar poti sa faci ceva bani in domeniul acesta, si poate sa iti para chiar interesant.


Ce inseamna PTC?
  PTC este prescurtarea in engleza de la Paid To Click si inseamna platit pentru a da click. Un PTC este un site care te plateste sa vizitezi niste linkuri timp de cateva secunde. Pentru fiecare link (publicitate) pe care il vizitezi, primesti bani in cont. Linkurile pe care PTC-urile le pun la dispozitie, le poti vizita o data pe zi. Pe majoritatea PTC-urilor, linkurile la gasesti la "Virew Ads" sau "View Advertisements". Castigul se aduna in contul PTC si il vei putea retrage intr-un cont PayPal sau AlertPay, in momentul in care ai ajuns la suma minima de retragere (intre 1$ si 10$). PayPal și AlertPay sunt doua sisteme de plata/banci procesoare online prin care poți efectua rapid și in siguranța, plați și transferuri de bani pe internet. Banii din aceste conturi ii poți retrage in contul tau bancar sau direct pe card. Deschiderea unui cont la PayPal.com sau AlertPay.com sau Liberty Resrve.com este gratuita si dureaza cateva minute.
IMPORTANT!!! 
REGULI GENERALE:
1. Nu încercaţi să faceţi mai multe conturi pe acelaşi site de la un calculator pentru că ele vor fi suspendate.
2. Nu vizionaţi reclame de pe alt calculator.
3. Citiţi regulile de utilizare a site-urilor pentru a nu vă trezi cu contul suspendat.
4. Nu încercaţi să faceţi alte şmecherii sau trucuri pentru a înşela sistemul deoarece riscaţi să vă treziţi cu contul suspendat.

Site PTC bune

LotBux

LeafBux

vcBux

NRBUX

Incentria

Просмотров: 991 | Добавил: kiko2009 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]