Главная » 2012 » Октябрь » 27 » Atentat la viaţa lui Puiu in în centrul capitalei.
05:03
Atentat la viaţa lui Puiu in în centrul capitalei.
Atentat cu explozibil în centrul capitalei. Geniştii au identificat într-un Mercedes, parcat pe strada Armenească, o grenadă ce urma să explodeze în momentul în care cineva ar fi deschis una dintre portierele maşinii. Proprietarul automobilului s-a dovedit a fi Albert Puiu, fostul vicedirector al penitenciarului numărul 13. Incidentul are loc la scurt timp după ce Puiu a declarat că în închisoare ar fi activat o reţea de traficanţi de droguri. Bărbatul nu exclude că ar fi victima unei răzbunări.





Maşina, înmatriculată în stânga Nistrului, a fost verificată minuţios, iar după două ore poliţia a anunţat că a găsut un explozibil.

Acum, Albert Puiu crede că s-a născut în cămaşă. Spune că a rămas în viaţă din întâmplare, datorită faptului că atunci când a vrut să urce în maşină l-a telefonat soţia.

Dacă ar fi explodat, grenada putea nimici totul pe o rază de 200 de metri. Albert Puiu susţine că în ultimele două luni a fost ameninţat la telefon în reptate rânduri de persoane necunoscute. El, însă, nu exclude că este vânat de foştii colegi de la penitenciarul numărul 13.

Şeful penitenciarului numărul 13, Vitalie Munteanu, este în concediu. Contactat telefonic de Jurnal TV, el a declarat că bănuielile lui Puiu sunt false. Am încercat să luăm legătura şi cu directorul Departamentului Instituţii Penitenciare, Veaceslav Ceban, acesta, însă, este plecat în deplasare. Precizăm că Albert Puiu este fost poliţist, a ocupat funcţia de şef-adjunct la penitenciarul nr. 13 şi la departamentul cu destinaţie specială "Pantera".
Просмотров: 1063 | Добавил: dionarju666 | Теги: atentat, Capitala, viata, Puiu | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]