Главная » 2013 » Март » 20 » Atac ARMAT la Ghidighici. Doi tineri deosebit de PERICULOSI, retinuti de politie.
04:18
Atac ARMAT la Ghidighici. Doi tineri deosebit de PERICULOSI, retinuti de politie.
Atac tâlhăresc la Ghidighici. O femeie s-a trezit cu arma la tâmplă, după ce doi indivizi i-au pătruns în casă. A fost scoasă în câmp şi impusă să îngenuncheze alături de fiul său pe care atacatorii l-au bătut fără milă. Totul pentru 1600 de lei, două telefoane mobile şi câteva bijuterii din argint. Calvarul a luat sfârşit când acasă a revenit soţul femeii, iar indivizii speriaţi au sărit pe geam. Tâlharii au fost identificaţi şi reţinuţi. 





Totul s-a întâmplat acum 5 zile în regiunea vilelor din apropierea satului Ghidighici. Cei doi indivizi au intrat în casă aproximativ la ora 21.30 când mama şi cei doi fii, unul de 23 şi altul de 13 ani, dormeau. Minorul a reuşit să se ascundă în casă, iar pe femeie şi pe băiatul mai mare i-au scos în câmp, i-au bătut şi ameninţat cu arma, un Winchester.

Pentru că nu aveau în casă decât 600 de lei, femeia a mers la o vecină să împrumute bani. Era urmărită de unul dintre atacatori.

După ce au luat banii, indivizii au revenit în locuinţa familiei şi au scotocit prin odăi. Au dat şi de minorul care s-a ascuns într-o cameră. Calvarul a luat sfârşit abia peste 3 ore când acasă s-a întors capul familiei. Suspecţii au sărit pe geam. Au fost identificaţi şi reţinuţi peste două zile.

Tâlharii au plecat cu 1600 de lei, două telefoane mobile, bijuterii din argint şi alte bunuri. Paguba totală este estimată la aproximativ 6000 de lei. Suspecţii s-au dovedit a fi originari din raionul Străşeni cu vârste de 24 şi 27 de ani. Ambii - anterior judecaţi pentru furturi şi jafuri. Acum indivizii riscă de la 6 până la 10 ani de închisoare. 
Просмотров: 1114 | Добавил: dionarju666 | Теги: ghidighici, atac armat, straseni | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]