Главная » 2014 » Февраль » 2 » Asasinul de la Hagimus, arata cum a ucis femeile.
17:14
Asasinul de la Hagimus, arata cum a ucis femeile.

A fost prins asasinul de la Hagimus. Potrivit politiei acesta le-a ucis pe ambele femei. Mai intai el s-a dus la tanara de 17 ani pe care a omorato din gelozie, iar femeia de 63 de ani a fost ucisa doar pentru ca i-a iesit in cale si a devenit martor. Astazi, tanarul de 20 ani si-a reconstituit vina si le-a aratat politistilor cum a savarsit crimele.



Tanarul de 20 de ani a fost retinut aseara  intr-un sat din regiunea transnitreana. El le-a povestit procurorilor cum le-a ucis pe cele doua femei. Suspectul gelos pe tanara de 17 ani care a refuzat sa-i fie iubita s-ar fi pornit sa o omoare si sa o jefuiasca. I-ar fi iesit in cale femeia de 63 de ani. Asa ca tanarul ar fi decis sa scape de martor. I-a taiat gatul batranei, i-ar fi scos un inel de pe deget si a aruncat cadavrul intr-o rapa.

Suspectul le-ar mai fi spus politistilor ca dupa ce a aruncat in rapa cadavrul femeii si-a spalat mainile cu zapada si s-a pornit sa o ucida pe tanara de 17 ani. Fata i-ar deschis usa deoarece acesta ii spusese ca vrea sa copieze niste piese de pe un CD.

In timp ce tanara lucra la calculator acesta i-a taiat beregata sub privirile fratelui ei de numai 2 ani. Ulterior, el ar fi furat cateva bijuterii si a fugit aruncand cutitul in curtea unui vecin, care insa ar fi fost gasit in cusca la caine. Tanarul a mers acasa a lasat bijuteriile si a fugit din sat.


Tanarul a fost identificat in baza declaratiilor facute de bunica adolescentei care l-a vazut de la spate. Ulterior, politistii de la Causeni si procurorii au facut perchezitii in casa suspectului.Tanarul i-ar fi daruit unei fete inelul care l-a furat de pe degetul femeii de 63 de ani.

Chiar si acum, dupa ce individul si-a recunoscut pe deplin vina, parintii lui nu pot sa creada ca el este autorul dublului omor.

Socati sunt si vecinii, dar si sotul femeii ucise.

Tanarul risca 20 de ani de inchisoare sau detentie pe viata. El a fost anterior judecat pentru furt insa s-a ales doar cu o amenda.

Sursa: JURNAL TV
Sursa: PRO TV
Просмотров: 1762 | Добавил: dionarju666 | Теги: hagimus, reconstituire, Crima | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]