Главная » 2013 » Апрель » 6 » Afaceri ilegale de milioane
01:43
Afaceri ilegale de milioane
Au ascuns 3, 5 milioane de lei de ochii FISC-ului. O grupare criminală, formată din trei persoane, este acuzată de oamenii legii de spălare de bani şi evaziune fiscală. Potrivit procurorilor, indivizii converteau valută străină obţinută din contrabanda de mărfuri prestată de unii agenţi economici. Sumele mari de bani cheş erau transferate pe conturile mai multor firme off-shore de peste hotare.



Trei indivizi, gestionari ai două case de schimb valutar, sunt acuzaţi că ar fi convertit valută străină obţinută în mod fraudulos. Pentru a demonstra bănuielile, oamenii legii au efectuat percheziţii la două case de schimb valutar din capitală.

Procurorii spun că banii daţi spre convertire proveneau de la unii agenţi economici, care introduceau în ţară mărfuri de contrabandă.

Ulterior, valuta ajungea pe conturile unor firme off-shore de peste hotare, pentru ca într-un final să se întoarcă iar în ţara noastră sub formă tot de marfă de contrabandă.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei trei indivizi cu vârste cuprinse între 57, 56 şi, respectiv, 32 de ani, riscă să stea după gratii de la 7 până la 10 ani. Potrivit oamenilor legii, suspecţii fac parte dintr-un alt grup criminal, membrii căruia au fost reţinuţi încă anul trecut. Aceştia sunt acuzaţi de spălare de bani și contrabandă în valoare de peste 10 milioane de lei.
Просмотров: 1021 | Добавил: dionarju666 | Теги: Milioane, Afaceri | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]