Главная » 2011 » Сентябрь » 8 » A comandat omorul propriului tata. Cum a fost deconspirata schema macabra. VIDEO
16:16
A comandat omorul propriului tata. Cum a fost deconspirata schema macabra. VIDEO

A comandat omorul propriului tata. Un tanar de 18 ani din comuna Ciorescu, municipiul Chisinau si-a comandat tatal pentru a-i mosteni afacerea. Planul sau, insa, a fost deconspirat de catre ofiterii Directiei pentru combaterea crimei organizate.


Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, oamenii legii au stabilit ca suspectul se afla in cautarea unui "killer", care trebuia sa-i omoare tatal pentru suma de 5000 de euro. Infiltrand o persoana sub acoperire, politistii au reusit sa-l retina ieri, in momentul in care acesta achita onorariul "killer"-ului.

 

In urma investigatiei s-a aflat ca tanarul intentiona sa-si omoare tatal pentru a se razbuna pe el din cauza unor conflicte anterioare, dar si pentru a-i mosteni afacerea cu microbuze, care circulau pe un traseu din suburbia municipiului Chisinau.

 

Acuzatul a transmis politistului sub acoperire o arma din care a solicitat sa fie impuscat tatal sau. Baiatul a cerut fotografii si imagini video drept dovada a omorului.

Tanarul este cercetat penal pentru 'Pregatire de infractiune', 'Tentativa de infractiune' si  'Omor intentionat'. Daca va fi gasit vinovat acesta risca pana la 20 de ani de inchisoare.

Просмотров: 1025 | Добавил: kiko2009 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]