Главная » 2011 » Июнь » 15

In haosul de stabilizare a statelor independente de la inceputul anilor ‚90, liderii lumii interlope din spatiul ex-sovietic au preluat controlul total asupra economiei, vanzarilor, privatizarilor si redistribuirii zonelor de influenta a fostului imperiu. Republica Moldova s-a ales cu legendele sale in domeniul vietii interlope, scrise in baza faptelor catorva barbati cu trecut criminal, cum ar fi Patron, Malhaz, Jeka, Zelionai, Makena, Sket si altii. Totodata, pana in momentul de fata, in Moldova nu exista inca studii asupra modelelor economice ale clanurilor mafiote, dar, tinand cont de faptul ca insesi gruparile locale activeaza dupa metodologii trase la indigo de pe cele rusesti, s-ar putea ca si managementul finantelor sa fie acelasi.

Просмотров: 9662 | Дата: 15.06.2011 | Комментарии (0)


Un grup de deţinuţi au făcut legea în penitenciarul Pruncul timp de 11 ani! Nouă puşcăriaşi sunt acuzaţi de procurori că ar fi condus o grupare criminală, care i-ar fi şantajat pe ceilalţi deţinuţi.

Indivizii i-ar fi ameninţat cu răfuială fizică pe colegii lor, în cazul în care aceştia nu le-ar fi dat anumite sume de bani. Anchetatorii presupun că angajaţii penitenciarului erau la curent şi chiar aveau parte din profiturile ilegale.

Procurorii spun că inculpaţii făceau parte dintr-o organizaţie criminală, înfiinţată în 1999, condusă de recidivistul Vladimir Moscalciuc alias „Makena”, condamnat pentru infracţiuni deosebit de grave. Ei ar fi cerut de la ceilalţi deţinuţi sume diferite de bani, de la 300 până la 9000 de euro. Cei care nu se supuneau erau bătuţi.

Procurorii nu exclud versiunea că gruparea criminală era ajutată de unii angajaţi ai penitenciarului.
Просмотров: 758 | Дата: 15.06.2011 | Комментарии (0)



Culmea desfrâului. Au întreţinut relaţii sexuale cu angajaţii penitenciarului şi cu puşcăriaşii!

Au făcut-o câteva deţinute din penitenciarul numărul 13 din capitală!

Investigaţia realizată de reporterii ziarului Jurnal de Chişinău scoate la iveală un adevar crunt

Printre cei care trageau foloase de pe urma femeilor este si controversatului om de afaceri, Adrian Nichifor, acuzat de omor.
Просмотров: 1056 | Дата: 15.06.2011 | Комментарии (0)