Главная » 2012 » Июль » 24 » 200 de lei pentru sex oral! Cum se agata o prostituata pe strazile din Chisinau! VIDEO EXCLUSIV
02:05
200 de lei pentru sex oral! Cum se agata o prostituata pe strazile din Chisinau! VIDEO EXCLUSIV

Placerea costa. Prostituatele din Chisinau au deja un price-list intocmit, iar fiecare serviciu prestat are tariful sau. Pentru sex oral femeile care se vand in strada cer minim 200 de lei, iar pentru o partida sex traditional clientul trebuie sa scoata din buzunar cel putin 250 de lei.



 

O camera ascunsa a inregistrat dialogul dintre un client si mai multe prostituate. Acestea i-au oferit pe tava toate serviciile solicitate, insa pentru ele clientul trebuie sa scoata din buzunar cateva sute de lei.

Se pare ca amenda intrpdusa recent nu le sperie pe prostituate. Acestea spun ca numarul clientilor nu a scazut, ci din contra - s-a majorat. Motiv suficient pentru a mojora si tarifele, care pot ajunge si pana la 300 de lei. 

CAMERA ASCUNSA. Amenda nu-i sperie pe clientii prostituatelor. Care sunt tarifele si cat castiga pe zi

Potrivit unei femei care presteaza servicii sexuale in strada, o prostituata castiga in mediu 2000 de lei pe zi. "Uneori castigul se poate ridica si la 3000 de lei", mai adauga aceasta.

Просмотров: 6247 | Добавил: kiko2009 | Рейтинг: 4.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]